Cautare

20335 de rezultate pentru "accident rutier baia mare 15 09 2009" (3.50 secunde)
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
Studiul si-a propus sa cunoasca perceptia conducatorilor auto fata de riscul rutier, comportamentul adoptat in trafic de acestia, precum si masurile pe care le apreciaza necesare pentru imbunatatirea traficului. ... Cei mai multi dintre soferi (85%) admit ca depasirea vitezei legale creste semnificativ riscul de accident.
Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie. ... Asadar, in functie de clasele de sanctiuni prevazute in Codul rutier, soferii vor plati in continuare:
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Ma gandeam sa ma inscriu in TSD Satu Mare ca sa primesc si eu o invitatie.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Potrivit Biroului Electoral Judetean, gorjenii au iesit in numar mare la vot, judetul clasandu-se pe locul 16 la nivel national, cu 58,85% participare la vot. ... Este vorba de Gheorghe Alpredi la Glogova, Dumitru Turbaceanu la Baia de Fier si Rucsandra Draghici la Saulesti.
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Pe noi ne-ar ajuta foarte mult si la anuntarea accidentelor rutiere, in special a celor grave, care, de multe ori, creeaza o blocare temporara a traficului rutier.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 15.00, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica al Sectiei 14 Politie l-au depistat, pe Bd.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Mai mult, s-au adaptat la orice facilitate aparuta, de exemplu programul Prima Casa, unul dintre putinele impulsuri pe care statul le-a dat pietei imobiliare in 2009. Cum sa-ti mentii vanzarile pe timp de criza "Tragand linie, 2009 a fost un an mai bun decat ne asteptam.
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Baia de aburi. Inhalarea aburilor ajuta la ameliorarea si indepartarea excesului de mucus din nas. Ca sa fie si mai eficient poti adauga si un ulei esential antimicrobian, de exemplu cimbru, eucalipt, menta.
Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime. Nu a fost nevoie ca personalul sau pacientii sa fie evacuati.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
google-analytics.com